fbpx

Seed to seal, young living, arometherapie
In ons salon werken wij met aromatherapie, omdat ze de lichaamsfuncties ondersteunen en niet afbreken zoals bekend is bij vele synthetische chemische substanties.

Wij gebruiken Young Living etherische oliën.

Wij werken hier met de producten van Young Living, omdat ze 100% organisch en van therapeutisch hoge klasse zijn. De standaard bij Young Living ligt heel erg hoog en ze leven dit ook na door hun unieke Seed to Seal belofte.
Aangezien maar 3% van alle etherische oliën op de wereld volledig puur zijn, en Young Living daar één van is, leek het ons zinvol om bij dit merk te blijven.

Wat wij hier ook graag mee willen laten zien is dat het gebruik van synthetische chemische middelen niet nodig is. Bij ons gaat gezondheid voor alles.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën zijn één van de best bewaarde geheimen van de natuur. Het zijn de aromatische vluchtige vloeistoffen, die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten die meestal gewonnen worden door middel van stoomdestillatie. Het zijn geen eenvoudige stoffen. De chemie van de oliën is een complexe structuur van honderden chemische verbindingen.

Elke plant heeft een uniek aroma, zijn eigen werking en kent ook zijn eigen toepassing. Ze hebben een effect op onze lichamelijke, spirituele en emotionele gemoedstoestand. Ze bezitten unieke eigenschappen die je niet kunt vinden in synthetische chemische substanties. Etherische oliën kunnen mens en dier ondersteunen in elk systeem van het lichaam zoals: skelet, spieren, bloedsomloop, hormoonstelsel, endocrien systeem, ademhalingssysteem en immuunsysteem. Ze ondersteunen de gezondheid van de hersenen en een gezond gewicht.

Etherische oliën kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor synthetische chemische schoonmaakmiddelen. Young Living heeft ,om het ons nog makkelijker te maken, de Thieves schoonmaaklijn uitgebracht. Daarin kun je afwasmiddel, wasmiddel, handzeep, handpurifier, spray en nog veel meer vinden.

Wat heeft Just Relax te bieden

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy