fbpx

Vanaf 16-02-21 zijn er masterclasses beschikbaar waarin je leert wat etherische oliën zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Hoe kun je ze kunt gebruiken en wat doet dit nou doet met het lichaam. Dat het gewoon super mooie werkende stoffen zijn die heel erg bekend zijn binnen de medische wereld maar waar geen aandacht aan besteed wordt, heeft maar één reden en dat is dat ze er geen stuiver aan kunnen verdienen. Dat ze ze zelf ook gebruik maken van de componenten van etherische oliën in hun medicamenten, is een feit. Deze oliën zijn ontzettend waardevol voor iedereen, en ook juist nu (ze ondersteunen zowel op lichamelijk, geestelijk als wel op mentaal vlak) tijdens deze zogenaamde pandemie.

Laten wij jou daar nu uitgebreid over vertellen in super leuke, leerzame en betaalbare masterclasses. Niks geen dure opleidingen, maar gewoon alleen de informatie die jij nodig hebt om er lekker mee te beginnen.

Ook hebben we een masterclass die je nog nergens anders hebt kunnen volgen en dat gaat over de Chemie van de Essentiële Oliën. Een geweldig leerzame masterclass gepresenteerd door een wetenschapper in de dop. Uiteraard is alles ook zorgvuldig getest geweest en het zal je verbazen wat deze presentator jou te vertellen heeft. Een essentiële olie is veel gecompliceerder dan een medicament en het heeft tal van werkingen zonder enige bijwerking. Ze werken met het lichaam samen en brengt jouw lijf weer terug in een homeostase, waardoor allerhande klachten zelf kunnen verdwijnen. Je zal werkelijk verbluft zijn bij wat de mogelijkheden zijn als je die masterclasses te horen krijgt. Je lijf zal het je in dank afnemen hoor, daar steek ik mijn handen voor in het vuur. Wacht dus niet, en neem een kijkje.

GRATIS eBook

Of wil je alleen al je synthetische chemische schoonmaak producten de deur uit bonjouren, meld je dan hier aan voor een link naar ons gratis eBook. Echt waar, je doet jezelf en het milieu er zo’n ontzettend plezier mee. Al die synthetische rommel doet vele male meer met jou dan jij ooit van mogelijk houd. Veel goeds is het alvast helemaal niet!

Er zijn al zoveel mensen die dagelijks met een glimlach op het gezicht rondlopen en hun leven daadwerkelijk hebben veranderd met etherische oliën. Dat gunnen wij jou ook. En het is OK, als je grote veranderingen niet ziet zitten, maar laat ons jou dan op zijn minst helpen met je wat wijzer te maken over hoe de oliën te gebruiken zodat jij met kleine babystapjes vooruit kunt.

GRATIS WEBINARS

Zo af en toe geven we ook gratis webinars waarin je alvast een basis krijgt over een bepaalde masterclass en je dan ook eventueel een toffe deal kunt meeslepen. Hou dus zeker onze data hiervoor in de gaten.

Voorlopig geven we geen workshops meer in ons salon!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy