fbpx

Zyto bodyscan = biofeedback

Hoe fijn zou het zijn als je je lichaam kunt vragen wat het nodig heeft?

De zyto bodyscan kan dit voor jou doen en scant in enkele minuten de energie van mens of dier. Het geeft dan een gedetailleerd rapport weer waarin staat vermeld welke oliën of supplementen op dat moment de meeste ondersteuning kunnen bieden. Er worden 179 bio-markers (energiepunten) in je lichaam gemeten. Je krijgt het inzicht op welke gebieden in jouw lichaam, fysiek en/of emotioneel, je extra ondersteuning nodig hebt. Heel kort door de bocht geeft het apparaatje kleine elektrisch impulsen door aan het lichaam waarmee het de stroomstoringen kan meten. Vervolgens gaat het dan kijken hoe jij op bepaalde producten reageert en hoe hard jij ze nodig hebt om die stroomstoringen te kunnen doorbreken waardoor het lichaam weer beter zou kunnen functioneren.

Vaak ontstaan lichamelijke klachten doordat iets nog niet verwerkt is of vuiligheid wat er nog rondhangt in het lichaam. Dat kan door een emotie komen waar je momenteel middenin zit (en je ook veel vasthoud) of door iets vanuit het verleden. Dit wordt dan weer vastgezet op celniveau. Dit kan ook daadwerkelijk later nog voor ernstige lichamelijke gezondheidsproblemen zorgen.

Hoe we compromis maken voor onze karakters.

Onze cellen staan continu open en slaan elke ervaring op. We creëren daarmee ook telkens een schild of een laag. Waardoor we het niet constant hoeven te voelen en ons afschermen van de buitenwereld. Een mooi voorbeeld zou kunnen zijn dat je telkens een laagje creëert dat je dan zou moeten afpellen om je weer goed te kunnen voelen. Zo heeft iedereen wel tijdens zijn leven allerlei lagen aangebracht om zichzelf te beschermen. Deze lagen maken ons de persoon die we nu (denken te) zijn, maar diep van binnen zit die “ik”.  We zitten vaak vast / gevangen in ons eigen gecreëerde dikke schild dat gevormd is door het leven en onze ervaringen. Onze gezondheid en kwalen hebben dan ook rechtstreeks verband met onze (vastgezette) emoties.

Kort gezegd we geven een stukje op van ons karakter van nu voor wie we echt diep van binnen zijn.

Hoe helpt de zyto bodyscan om uw compromis weg te werken.

Voor elke keer dat je een zyto bodyscan doet, krijg je te zien aan welke laag je mag werken en zo kun je ervoor zorgen dat je telkens een laagje afpelt. Het hoeft dus niet specifiek de grote laag te zijn die jij belangrijk vind waar aan gewerkt zou moeten worden. Het lichaam geeft aan waar de nood het hoogste is. Het kan dus best zijn dat je eerst een reeks supplementen nodig hebt om te detoxen bijvoorbeeld en dat je daarna pas aan de slag kunt gaan met jouw grote zorg.

De uitslag en het advies van de zyto bodyscan is gericht op het loslaten van oude ‘zorgen’ en het bereiken van onze eigen diepgewortelde ‘ik’. Daarmee ga je naar de oorzaak.

Laat je ook toe om te voelen en om open te staan voor verandering? Dit is een vraag die je jezelf wel mag stellen voordat je een scan gaat doen. Als jij namelijk een gesloten houding aanneemt, gaat het heel moeilijk zijn om verbetering te verkrijgen. Het is dus echt bedoelt voor diegenen die graag vooruitgang willen en openstaan voor de kritiek die het lichaam soms kan leveren naar aanleiding van het functioneren van.

Naast een fysieke werking hebben juist de oliën van Young Living de capaciteit om vastgezette emoties los te laten. Als je de oliën gaat gebruiken, waarvan jouw lichaam aangeeft ze nodig te hebben, ga je vanzelf voelen wat dit voor jou doet.

Als je deze oliën op de juiste manier gebruikt, doorbreek je deze lagen sneller. Het is zoveel meer dan symptoombestrijding. Elke keer weer is het fascinerend om te zien hoe correct/nauwkeurig de uitslag van de scan is, want jouw lichaam liegt niet. Herkenning alom!

Wil jij ook terug naar jouw ‘ik’ en ervaren hoe het voelt om vrij te zijn van al die oude ellende?

Ben jij ook nieuwsgierig en wil je graag eens een scan laten doen? Hier is alvast een interessant filmpje van hoe de zyto bodyscan nu eigenlijk werkt.

Boek nu Uw afspraak!

Prijzen

Uitgewerkte scan 50 min. € 65
Niet uitgewerkte scan 20 min. € 35
Heb jij recent een kit gekocht via Just Relax – uitgewerkte scan € 50

p.s. Een andere mooie manier om terug te komen bij jouw eigen “ik” is de Aroma Freedom Techniek. Bij deze techniek werken wij met de oliën van Young Living waarbij je laagje voor laagje afpelt om zo weer verder te kunnen. Ontzettend mooie techniek waarbij al vele mensen geholpen zijn.

Het is niet de bedoeling om hiermee diagnoses te stellen. De  medische diagnoses laten we graag over aan een arts.