Ben jij al die stress en gezondheidsklachten ook zat en zou je graag wat doen aan al die klachten? Wist jij dat je met etherische oliën heel erg veel kunt doen en veel klachten kunt verminderen of zelfs wegnemen?

Je kunt er onder andere stress mee verminderen, verbeteren van je slaapritme en vervanging van veel synthetische chemische producten in en rondom huis. Dit ruikt naar meer, toch 😉

Wij geven de informatie die jij nodig hebt zodat jij in de startblokken staat. Er gaat echt een wereld voor je open en zou zomaar voor veel verandering kunnen zorgen.

Geen tupperware talk, gewoon pure informatie, hints en tips hoe te beginnen. Je krijgt ook de kans om de oliën te ruiken en te ervaren. Daarbij kun je ze ook proeven, want we zorgen dat je smaakpapillen zeker ook worden geactiveerd (glutenvrij, dus iedereen kan mee proeven).

We zullen ook iets maken wat je mee kunt nemen naar huis om ons en de oliën niet te vergeten.

De kosten voor deze essential 101 middag zijn een kleine vergoeding van €12,50 inclusief geurbeleving van de oliën, productje, thee/water/koffie en iets lekkers.

Datum: 19 Mei 2019
Tijd: 13.00 uur
Adres: Oude Koornmarkt 56 in Antwerpen

Wil je reserveren, meld je dan hier aan. De reservatie geldt pas na betaling van je plaats waarvoor je een email krijgt met de betalingsgegevens.