Beste klant, wij zijn tijdens deze heftige onzekere periode ook net als U verplicht om even de deuren te sluiten. Dit doen wij met alle liefde om U en ons te beschermen tegen dit hardnekkige virus.

Wij gaan achter de schermen wel door met onze informatie over de oliën en supplementen, aangezien juist deze producten, U precies nu, zo’n mooie bescherming kunnen bieden. Beter voorkomen dan genezen zullen we maar zeggen. Binnen ons gezin zijn we in ieder geval al flink bezig om onszelf gezond te houden.

Op Woensdag 25-03-20 geven we een online workshop. Hier kunt U de informatie vinden. Wilt U ook graag aansluiten, stuur ons dan een berichtje via ons contactpagina.

Wilt U weten wat je allemaal kunt doen om jouw immuunsysteem een boost te geven? Check dan zeker dagelijks onze Facebook pagina. 

Wij zullen U er dagelijks van updates voorzien. Ook zullen wij U laten zien hoe je makkelijk je eigen handsanitizers en handzeep kunt maken. Uiteraard heb je daar wel wat etherische oliën voor nodig, maar die kunt U bij ons verkrijgen. Wij zullen dan ook waar mogelijk verzenden of langs brengen in de straal van 5km rondom Antwerpen.

Wij wensen U veel sterkte in deze onzekere tijden. Vergeet niet te genieten van de rust en de buitenlucht 😉

Het Just Relax team