fbpx

In ons bio-wellness-salon hebben we een aantal specialiteiten waaronder de medische pedicure / gespecialiseerde voetverzorging er één van is.

Wij bieden een basis pedicure behandeling aan waar de teennagels geknipt, de nagelriemen bijgewerkt en alle velletjes geknipt worden.

Daarnaast doen wij ook medische pedicure wat een aanvulling is op de basis pedicure. Hierbij verwijderen wij ook de eelt, eeltpitjes en likdoorns.

We hebben een aantal specialisten in huis die heel goed weten wat een kwaliteitsvolle gespecialiseerde voetverzorging is.

Je stapt elke dag rond op je voeten, dan is het eigenlijk ook je plicht om er goed voor te zorgen. En dat is nu net wat wij heel graag doen. Bij ons ben je verzekerd van een fantastische en ook nog eens relaxerende voetverzorging.

Van ingegroeide teennagels keren wij, als pedicure, ons neus ook niet meer om met ons eeuwenoude grootmoeders truc. Er lopen zelfs al heel wat voetjes rond, hier in Antwerpen, die er blij van werden. En als er moeilijke nagels tussen zitten die wat extra aandacht nodig hebben, dan hebben wij onze nagelbeugels als ammunitie.

podofix, nagelbeugel, medische pedicure, voetverzorging, eelt, eeltpitjes, likdoorns, basis pedicure

De nagelbeugel die wij hoofdzakelijk gebruiken is de Podofix. Deze nagelbeugels zijn uitermate stevig en blijven vrijwel altijd perfect zitten op de nagels, vermits je er niet ruig mee omgaat. Ze zorgen ervoor dat de nagel niet meer zo drukt in de nagelwal, waarbij we vaak last kregen van die super pijnlijke ingegroeide teennagels. Deze beugel zorgt voor een begeleiding in groei van de nagel. Een ware bevrijding en redder in de nood!

Ook gebruiken wij onze essentiële oliën tijdens de voetverzorging die een natuurlijk gezond herstel van de voeten ondersteunen. Een ware hit onder onze klanten, die veelal versteld staan van de mooie resultaten.

Zoek jij een deskundige medische pedicure voor een gespecialiseerde voetverzorging? Boek hier, en wij zorgen voor de rest.