fbpx

In ons bio-wellness-salon zijn we volledig gespecialiseerd in voetverzorging.

Wij bieden een basis pedicure behandeling aan waar de teennagels geknipt, de nagelriemen bijgewerkt en alle velletjes geknipt worden.

Daarnaast doen wij ook pedicure special behandeling wat een aanvulling is op de basis pedicure. Hierbij verwijderen wij ook de eelt, eeltpitjes en likdoorns. Voorheen werd dit medisch pedicure genoemd, maar aangezien wij dit niet meer mogen gebruiken, wegens geen uitgebreide medische scholing, hebben we het pedicure special genoemd. Uiteindelijk blijft het wel dezelfde gespecialiseerde voetverzorging, dus u bent bij ons in goede handen.

We hebben een aantal specialisten in huis die heel goed weten wat een kwaliteitsvolle gespecialiseerde voetverzorging is.

Als je er eens goed over nadenkt, maar je stapt elke dag rond op je voeten, dan is het eigenlijk ook je plicht om die goed te verzorgen. En toch zijn er velen onder ons die dat niet doen. Waarom niet? Ik geef eerlijk toe, dat ik daar zelf ook nooit aan dacht, maar nu het mijn beroep is en ik met vele verwaarloosde voeten te maken krijg, ben ik inmiddels wel heel erg van gedachten veranderd.

Last van ingegroeide teennagels?

Van ingegroeide teennagels keren wij ons neus ook niet meer voor om met ons eeuwenoude grootmoeders trucje. Er lopen zelfs al heel wat voetjes rond, hier in Antwerpen, die er blij van zijn geworden. En als er moeilijke nagels tussen zitten die lastig blijven doen, dan hebben wij onze nagelbeugels als ammunitie.

Ook gebruiken wij onze essentiële oliën tijdens de voetverzorging die een natuurlijk gezond herstel van de voeten ondersteunen. Een ware hit onder onze klanten, die veelal versteld staan van de mooie resultaten.

Heb jij last van een schimmeltje op de nagel?

Wij hebben er een fantastisch paardemiddeltje voor, puur natuur en ook al heel veel mensen mee geholpen. Let wel, een schimmelnagel is iets wat niet overnacht verdwijnt, dit kan redelijk lang duren. Ook hebben schimmelnagels een oorzaak die wel wat verder gaat dan de nagels die zijn aangetast. Wil je meer informatie? Loop even binnen of maak een afspraak.

Aan onze deskundigheid als gespecialiseerde voetverzorgers ligt het niet. Wij doen het echt allemaal even graag en goed. Bij ons ben je verzekerd van een fantastische en ook nog eens relaxerende voetverzorging.

Overtuigd? Reserveer nu hier je plaatsje en wie weet krijg jij ook zo’n heerlijke minivoetmassage na je pedicure behandeling.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy