fbpx

In ons bio-wellness-salon hebben we een aantal specialiteiten waaronder de medische pedicure / gespecialiseerde voetverzorging er één van is.

Wij bieden een basis pedicure behandeling aan waar de teennagels geknipt, de nagelriemen bijgewerkt en alle velletjes geknipt worden.

Daarnaast doen wij ook medische pedicure wat een aanvulling is op de basis pedicure. Hierbij verwijderen wij ook de eelt, eeltpitjes en likdoorns.

We hebben een aantal specialisten in huis die heel goed weten wat een kwaliteitsvolle gespecialiseerde voetverzorging is.

Als je er eens goed over nadenkt, maar je stapt elke dag rond op je voeten, dan is het eigenlijk ook je plicht om die goed te verzorgen. En toch zijn er velen onder ons die dat niet doen. Waarom niet? Ik geef eerlijk toe, dat ik daar zelf ook nooit aan dacht, maar nu het mijn beroep is en ik met vele verwaarloosde voeten te maken krijg, ben ik inmiddels wel heel erg van gedachten veranderd.

Last van ingegroeide teennagels?

Van ingegroeide teennagels keren wij ons neus ook niet meer voor om met ons eeuwenoude grootmoeders trucje. Er lopen zelfs al heel wat voetjes rond, hier in Antwerpen, die er blij van zijn geworden. En als er moeilijke nagels tussen zitten die lastig blijven doen, dan hebben wij onze nagelbeugels als ammunitie.

podofix, nagelbeugel, medische pedicure, voetverzorging, eelt, eeltpitjes, likdoorns, basis pedicure

De nagelbeugel die wij hoofdzakelijk gebruiken is de Podofix. Deze nagelbeugels zijn uitermate stevig en blijven vrijwel altijd perfect zitten op de nagels, vermits je er niet ruig mee omgaat. Ze zorgen ervoor dat de nagel niet meer zo drukt in de nagelwal, waarbij we vaak last kregen van die super pijnlijke ingegroeide teennagels. Deze beugel zorgt voor een begeleiding in groei van de nagel. Een ware bevrijding en redder in de nood!

Ook gebruiken wij onze essentiële oliën tijdens de voetverzorging die een natuurlijk gezond herstel van de voeten ondersteunen. Een ware hit onder onze klanten, die veelal versteld staan van de mooie resultaten.

Heb jij last van schimmelnagels?

Wij hebben er een fantastisch paardemiddeltje voor, puur natuur en ook al heel veel mensen mee geholpen. Let wel, een schimmelnagel is iets wat niet overnacht verdwijnt, dit kan redelijk lang duren. Ook hebben schimmelnagels een oorzaak die wel wat verder gaat dan de nagels die zijn aangetast. Wil je meer informatie? Loop even binnen of maak een afspraak.

Aan onze deskundigheid als medische pedicure / gespecialiseerde voetverzorging ligt het niet. Wij doen het echt allemaal even graag en goed. Bij ons ben je verzekerd van een fantastische en ook nog eens relaxerende voetverzorging.

Overtuigd? Reserveer nu hier je plaatsje en wie weet krijg jij ook zo’n heerlijke minivoetmassage na je pedicure behandeling.