Wat doet het?

De titel verklapt het al. Deze blend helpt je om je hoogste potentieel te kunnen bereiken en je verdere persoonlijke groei.

Mijn evaring met deze olie

Sinds dat ik deze olie ben beginnen gebruiken voel ik me meer opgewekt. Ik heb meer energie om productieve dingen te doen en mijn leven is dus meer in balans.

Voor wie is het bestemt?

Het is een aanrader voor mensen die “vast” zitten ergens in hun leven en dat plateau willen doorbreken. Voor mensen die nog verder willen uitbloeien is dit zeker ook een goeie.

Opmerking

Deze olie geeft je meer energie om dingen te doen het is geen magische iets dat U van uw gat stuurt! (aldus mijn zoon 😉 )

Mama’s bevindingen:

Deze blend kwam eruit nadat we een zytoscan hadden gedaan. Ik wilde graag zien hoe ver hij stond met zijn immuunsysteem en of er nog emoties waren waar aan gewerkt kon worden. Vooral nu met de Covid-19 en de grote lockdown is dit voor onze ASS-ers een behoorlijke emotionele gebeurtenis.

Hij wilde het wel proberen en na een paar dagen kon je duidelijk merken dat hij heel optimistisch en vrolijk was. Hij zat lekker in zijn vel en had er weer zin in. Hij trainde lekker en werd erg gemotiveerd en al het gebeuren rondom de lockdown was ook weer te overzien. Aangezien hij erg vatbaar is voor prikkels van buitenaf, waardoor hij snel en vaak negatief reageert, is dit dus wel een hele mooie vooruitgang.

Deze blend wordt ook dikwijls gebruikt als onze jongste dochter zenuwachtig is voor een belangrijke toets op school.