fbpx

Heb je last van veel stress, een drukke baan of zijn er andere dingen die je zorgen baren waardoor je een gespannen houding aanneemt? Krijg je er zelfs hoofdpijn van? Dan is het nodig tijd om die spanning en stress te doorbreken en het om te draaien in ontspanning. Of je nu komt voor een traditionele Thaise massage, Therapeutische olie massage of je wil gewoon de super relaxing aroma massage. Voor een echte Thaise massage in Antwerpen, zit je hier zeker goed. We zitten vlak achter de Groenplaats, zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Wij bieden een breed gamma aan massages aan en een top team aan getrainde en gekwalificeerde masseurs/masseuses die elk hun eigen specialiteiten hebben. We hebben ook het geluk om hier met een team te werken die de massages allemaal met hart en ziel geven. Zij vinden het geweldig om iemand te helpen hun pijntjes te verlichten of om gewoon die relaxatie te geven. Je mag hier boeken.

Wat kunnen de effecten van een massage zijn:

  • Werkt stimulerend voor de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Ontspanning van de spieren.
  • Vermindering van spanning en stress.
  • Masseren beïnvloedt de huid en helpt de dode cellen te evacueren en de zweetklieren te stimuleren. Door het gebruik van de therapeutische oliën wordt de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise Massage
Traditionele Thaise Massage

Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. De Thaise massage is een combinatie van massage en het strekken en oprekken van de spieren.

Deze massage heeft vooral veel voordelen op lange termijn. Je lichaam voelt flexibeler aan nadien, waardoor je je beter kunt bewegen en het ontspant ook de geest. Wil je graag wat meer stretchen en tegelijk ook een goeie stevige massage, dan is dit de perfecte keuze.

Onze ervaren Thaise masseuses Pranee & Chayanuch met meer dan 20 jaar ervaring bij elkaar kennen het lichaam door en door en weten exact waar de pijnpunten liggen. Zij kunnen U zeker verder helpen als je pijnen en blokkades ervaart. Ze voelen zelfs aan waar het aan ligt, dus kijk niet verbaast op als u exact weten te vertellen wat voor houding de problemen veroorzaken. De Thaise massage een ware topper, waar je als herboren uitkomt!

Therapeutische olie massage

Met onze therapeutische olie massage ontsnap je even uit de dagelijkse routine en kun je ontspannen. Deze massage is een mildere vorm van de traditionele Thai massage. Hierbij maken we gebruik van drukpunt massage, effleurage en etherische oliën. De combinatie drukpunt massage en de kracht van de oliën kunnen zeer effectief en bevorderend voor het zelfhelende proces in uw lichaam zijn. De werkzame stoffen in de etherische oliën kunnen onder andere: de doorbloeding verbeteren, de spieren ontspannen en daardoor de stress te verminderen en de huid voeden en verzachten.

Zweedse massage & Super Relax Aroma massage

De Zweedse massage, of ook wel lichaamsmassage genoemd, is de klassieke zachtere vorm van massage, die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen.

In combinatie met een energetische massagevorm en 100% therapeutische etherische oliën, krijg je de super relax aroma massage. De oliën werken op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau en zijn dus de ideale partner om beneden genoemde effecten te stimuleren. Als je moest kiezen tussen zacht, medium en stevig, dan is dit de zacht tot medium vorm.

Thaise voetreflexologie

Wil je even ontspannen en met de voetjes van de vloer of heb je stevig geshopt en ben je het nu wel even zat? Dan is dit echt een aanrader. Hier wordt ook weer gebruik gemaakt van drukpunten en daarbij worden aromatische olie gebruikt. Deze verhelpen blokkades in het lichaam, het energieveld en de bloedsomloop en werkt ook vochtafdrijvend.

Hotstone massage

Hotstone massage haalt spanning weg, verlicht spierstijfheid en verhoogt de bloedsomloop en het metabolisme. Door het gebruik van de 100% therapeutische oliën kan de werking nog eens verdubbelen. Zeer ontspannend en fijn om te ondergaan.

Deep tissue

Deep tissue of eerder Muscle Specific Deep Tissue (spierspecifieke diepweefsel thechnieken) is een diepere en meer specifiekere massagebehandeling die zowel structureel als strategisch en met focus en precisie te werk gaat. Muscle Specific

Deep Tissue Massage heeft als doel het vrijmaken van de structuren ten opzichte van elkaar zodat de behandelde zone weer in harmonie kan functioneren. Deze massagebehandeling richt zich op de relatie tussen spieren, spier-aanhechtingen, ligamenten en vliezen (ofwel fascia)  en tevens op de kleinere  stresspunten. Opgebouwd fibreus weefsel en afvalstoffen die het functioneren van de spier verhinderen worden opgeschoond wat de lokale circulatie enorm bevordert.

Hoewel hier wat steviger te werk gegaan wordt dan bij een reguliere ontspanningsmassage,  creëert deze massage een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning.

Shiatsu

Shiatsu betekend “vingerdruk” (shi=vinger, atsu=druk) maar de hele hand wordt gebruikt om druk te zetten op bepaalde punten. D.m.v. drukpunten op de meridianen (energiebanen) zullen blokkades verwijdert worden en zal de energie weer vrij kunnen vloeien.

Shiatsu is uitermate geschikt voor het verminderen van stress, spanningen, pijnlijke spieren en gewrichten, stijfheid,…..

De druk wordt gegeven door de kleren heen, men hoeft zich dus niet te ontdoen van hun kleding. Shiatsu wordt op een futon gegeven. Dat is een dikke zachte (katoenen) mat die op de grond ligt.

Shiatsu is voor iedereen geschikt, voor jong en oud. Voor iedereen die wil ontspannen of zijn pijnlijke, stijve spieren wil laten behandelen.

Duo massage

Kijk dan even hier wat de mogelijkheden zijn.

Kom je voor een weekendje naar Antwerpen en wil je een ontspanningsmomentje tussendoor? Een massage in Antwerpen bij Just Relax is absoluut de moeite waard. Het ultieme moment om even uit de menigte te kunnen ontsnappen en heerlijk te ontspannen of met die pijnlijke voeten omhoog lekker zennen.

Gun jij jezelf die ontspanning en me-time? Je zult zeker meer willen nadien, gegarandeerd!

Gewoon boeken, en beleef het eens. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 03 291 79 97 of 0468 58 96 43.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy