fbpx

NIEUW

Duo Voetreflexologie & Duo relaxatie arrangement.
Bellen voor een afspraak: 0468 58 96 43 of 03 291 79 97

Waarom zou je naar Just Relax komen voor een duo massage?

Wij zijn gespecialiseerd in duo massages en arrangementen. Dit is echt ons dagelijks werk en het wordt gedaan door mensen die het met hun hart doen. Onze masseurs voelen het lichaam en weten exact waar de pijntjes zitten.

Als je voor een duo massage komt is het initieel gewoon puur om samen te ontspannen. Maar wil je graag een gespecialiseerde massage zoals Deep Tissue en je partner wil bijvoorbeeld een Sportmassage? Geen enkel probleem, je hebt vrij de keuze.

Wil je graag dat we er aromatische oliën bij gebruiken? Dan kies je voor de super aroma relax duo massage. De oliën die gebruikt worden zijn van top kwaliteit en hebben het vermogen om zowel op lichamelijk als wel op emotioneel niveau hun werk te verrichten. Een dubbele werking dus samen met de massage.

Een duo massage is echt even een magisch momentje samen van ultieme relaxatie waarbij de frequenties opgeschroefd kunnen worden met onze oliën en je weer opgeladen het salon kan verlaten.

Kom je voor een weekendje naar Antwerpen en wil je een ontspanningsmomentje na het shoppen? Een duo massage bij Just Relax is precies wat je nodig hebt.

Wil jij je partner verrassen? Wil je misschien iets extra of een aangepast duo arrangement? Bel ons 0468 58 96 43 en we bespreken de mogelijkheden, er zijn er velen.

Online boeken kan ook.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy