fbpx

Lymfedrainage is een behandeling van oedeem, een teveel aan vocht dat zich ophoopt op één of meerdere plaatsen in het lichaam. Het is een zachte vorm van massage die gericht is op het stimuleren van het lymfestelsel.

Om de (verstoorde) vochtcirculatie op gang te brengen kan een lymfedrainage helpen. Hou jij bijvoorbeeld teveel vocht vast in de benen? Dan kan ik lymfedrainage uitvoeren op de benen om op die manier te zorgen dat het lymfestelsel in de benen weer beter gaat functioneren. De mogelijke last wordt verminderd.

Dit kan helpen op veel gebieden van het lichaam, zoals buik, armen, benen, hoofd, voeten, handen, borstkas enzovoorts.
Bijvoorbeeld, mijn zoon was een tijd geleden verkouden. Zijn sinussen zaten helemaal verstopt waardoor hij niet goed kon ademen en hij had last van druk in zijn voorhoofd. Na een lymfedrainage van het gelaat, kwam het slijm weer in beweging en kon hij weer normaal ademen. Ook de druk op zijn voorhoofd verdween.

Ook bij deze massage kunnen mijn 100% therapeutische oliën worden gebruikt.

Bij deze massage kun je detox effecten ondervinden. Ik raad dan ook altijd aan om na de massage veel water te drinken om zo de afvalstoffen die vrijkomen snel af te voeren.

Wil je graag een afspraak maken, dan kan dit hier