Just Relax

Heb je last van veel stress, een drukke baan of zijn er andere dingen die je zorgen baren waardoor je een gespannen houding aanneemt? Krijg je er zelfs hoofdpijn van? Dan is het nodig tijd om die spanning en stress te doorbreken en het om te draaien in ontspanning. Of je nu komt voor een traditionele Thaise massage, Thaise olie massage of je wil gewoon de super relaxing aroma massage. Voor een echte Thaise massage in Antwerpen, zit je hier zeker goed. We zitten dichtbij de Groenplaats in Antwerpen.

Wij bieden een breed gamma aan massages aan en een top team aan getrainde en gekwalificeerde masseuses die elk hun eigen specialiteiten hebben. Je mag natuurlijk ook meteen hier boeken.

Traditionele Thaise massage

Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. De Thaise massage is een combinatie van massage en het strekken en oprekken van de spieren.

Deze massage heeft vooral veel voordelen op lange termijn. Je lichaam voelt flexibeler aan nadien, waardoor je je beter kunt bewegen en het ontspant ook de geest.

Olie ontspanningsmassage

Met onze oliemassage ontsnap je even uit de dagelijkse routine en kun je ontspannen. Deze massage is een mildere vorm van de traditionele Thai massage. Hierbij maken we gebruik van drukpunt massage, effleurage en etherische oliën. De combinatie drukpunt massage en de kracht van de oliën kunnen zeer effectief en bevorderend voor het zelfhelende proces in uw lichaam zijn. De werkzame stoffen in de etherische oliën kunnen onder andere: de doorbloeding verbeteren, de spieren ontspannen en daardoor de stress te verminderen en de huid voeden en verzachten.

Zweedse massage

De Zweedse massage, of ook wel lichaamsmassage genoemd, is de klassieke massage die vooral gericht is op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen. In combinatie met een energetische massagevorm en 100% therapeutische etherische oliën wordt een maximaal effect bereikt. De oliën werken op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau en zijn dus de ideale partner om beneden genoemde effecten te stimuleren.

Thaise voetreflexologie

Wil je even ontspannen en met de voetjes van de vloer of heb je stevig geshopt en ben je het nu wel even zat? Dan is dit echt een aanrader. Hier wordt ook weer gebruik gemaakt van drukpunten en daarbij worden aromatische olie gebruikt. Deze verhelpen blokkades in het lichaam, het energieveld en de bloedsomloop en werkt ook vochtafdrijvend.

Hotstone massage

Hotstone massage haalt spanning weg, verlicht spierstijfheid en verhoogt de bloedsomloop en het metabolisme. Door het gebruik van de 100% therapeutische oliën kan de werking nog eens verdubbelen. Zeer ontspannend en fijn om te ondergaan.

Deep tissue

Deep tissue of eerder Muscle Specific Deep Tissue (spierspecifieke diepweefselthechnieken) is een diepere en meer specifiekere massagebehandeling die zowel structureel als strategisch en met focus en precisie te werk gaat. Muscle Specific

Deep Tissue Massage heeft als doel het vrijmaken van de structuren ten opzichte van elkaar zodat de behandelde zone weer in harmonie kan functioneren. Deze massagebehandeling richt zich op de relatie tussen spieren, spieraanhechtingen, ligamenten en vliezen (ofwel fascia)  en tevens op de kleinere  stresspunten. Opgebouwd fibreus weefsel en afvalstoffen die het functioneren van de spier verhinderen worden opgeschoond wat de lokale circulatie enorm bevordert.

Hoewel hier wat steviger tewerk gegaan wordt dan bij een reguliere ontspanningsmassage,  creëert deze massage een toestand van comfort, balans en diepe ontspanning.

Duo massage

Wil je samen even ontspannen? Kom dan voor een duo massage. Wil jij een Traditionele Thaise massage en de partner een super relaxing aroma? Dat kan allemaal.

De effecten van een massage kunnen zijn:

  • Werkt stimulerend voor de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Ontspanning van de spieren.
  • Vermindering van spanning en stress.
  • Masseren beïnvloedt de huid en helpt de dode cellen te evacueren en de zweetklieren te stimuleren. Door het gebruik van de therapeutische oliën wordt de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.