Just Relax

In den beginne

In December 2014 ben ik begonnen als enthousiast oliegebruiker. Toen ik doorhad dat de oliën daadwerkelijk iets deden met ons, begon het bij mij al snel te kriebelen om er iets meer mee te gaan doen. Maar wat, wist ik nog niet precies.

Na een paar jaar persoonlijke groei doorgemaakt te hebben, was ik eindelijk waar ik wilde zijn. Mijn droom om een eigen zaak te hebben werd plots ook werkelijkheid en ik wist precies welke kant ik op wilde gaan.

Enthousiaste collega’s gezocht

Ik ben op zoek naar super enthousiaste gemotiveerde collega’s die graag vanuit huis hun eigen bedrijfje willen opbouwen. Ben jij een doorzetter en geef jij nooit op? Ga jij ook regelrecht op jouw doel af en is niets jou teveel? Zie jij het zitten om een aantal uren in de week op te offeren en daarvoor in de plaats een leuk centje te verdienen met de kans om je dromen waar te kunnen maken? Niets is voor niets, je zal er zeker iets voor moeten doen, maar alle inzet wordt beloond vroeger of later. Je werkt ook nog eens aan je eigen gezondheid tijdens dit avontuur, want de producten van Young Living werken ondersteunend op alle vlakken. Geweldig toch!

Hard werken, hoeft niet te betekenen dat je overuren moet draaien.  Jij werkt zo hard als jij maar wilt en de hoeveelheid uren die jij aan kan. Je kunt er zover mee gaan als je maar wilt, ja zelfs dat mooie huis van jouw dromen is dan mogelijk.

Multi Level Marketing

Young Living is een multi level marketing bedrijf. Een echt top bedrijf en ook de enige die zo waanzinnig groeit. Ze bestaan al bijna 25 jaar en zijn ook de enige in de etherische oliën wereld die werken met een belofte als Seed to Seal. De producten waar je mee werkt zijn fantastisch en de customer service plus hulp die je binnen de organisatie krijgt absoluut top.

Piramidesysteem?

Mensen worden vaak ten onrechte bang gemaakt, vooral vanuit onwetendheid, en denken dan dat het weer zo’n piramidesysteem is. Laten we dan één ding uit de weg ruimen en dat is dat piramidesystemen illegaal zijn. Wat er gebeurt bij een piramidesysteem is dat je geld inlegt zonder er een product of dienst voor terug te krijgen. Bij een piramidesysteem krijgt de hoogste in de orde ook altijd het meeste aan inkomen, ongeacht of ze er iets voor doen.

Bij Young Living werkt dat in ieder geval niet zo. Als je bij YL een bestelling plaatst en betaald dan komt het regelrecht vanuit het warenhuis naar jouw deurmat. En werk jij harder dan je upline, dan ga je toch echt meer verdienen hoor. Hard werken wordt absoluut beloond.

MLM is een businessmodel/verdienmodel wat in bijvoorbeeld Amerika en Azië heel bekend is. Het idee achter MLM is heel simpel. Stel, jij gaat naar een winkel waar je een super lekker ijsje hebt gegeten, jij verteld dit aan jouw vrienden door. Jouw vrienden nemen dat vervolgens van jou aan en gaan ook naar diezelfde winkel om daar ook zo’n lekker ijsje te eten vanwege jouw enthousiasme. Dat is mond-op-mond reclame, en de meesten van jullie zullen ook weten dat dat het beste werkt.

Bij een MLM bedrijf worden de producten niet verkocht in een winkel maar via mond op mond reclame, wat dus ook betekend dat er geen winkel, electriciteit, gas, licht, water en andere onkosten die daaraan gelinkt zijn aan te pas komen. Dat geld gaat rechtstreeks naar de distributeur die het product verkoopt. Ook zijn de producten vaak uniek en van zeer hoge kwaliteit en kun je ze niet kopen in een winkel.

Die centjes die zij niet hoeven uit te geven aan kosten worden geinvesteerd in jou. Jouw inzet om het te delen wordt goed beloond, werk jij 20 uur per week om je enthousiasme te delen, dan zal dit ook meer opleveren dan iemand die er maar 2 uurtjes per week in steekt. Dus jij kan iemand makkelijk voorbij steken als je er meteen een dikke 40 uur per week tegenaan gaat.

Wat maakt het voor jou nou zo aantrekkelijk?

De investering. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen starterkit kopen om jezelf mee te verwennen, je kennis mee te verrijken en vervolgens die kennis weer te delen. Dat is echt alles! Dus de kosten van jouw producten en de tijd en energie die je erin steekt om jouw bedrijfje op te bouwen is de enige investering die je maakt. Je kunt het ook naast je bestaande baan opstarten. Jij bepaald helemaal hoe dit in jouw leven past.

Compensatieplan

Elk MLM bedrijf heeft een compensatieplan. Je bouwt een team op van members en die members besluiten ook zakelijk te gaan en datgene herhaalt zich weer bij die zakelijken. Hoeveel geld je verdiend hangt natuurlijk ook weer af van jouw inzet. Net hetzelfde als op kantoor of bij elke andere baan, toch?

Maar nu komt het: elk level heeft zijn eigen bonus, net zoals op het werk. Wil je gewoon een extra centje verdienen of wil je hiermee je oliën terugbetaald zien, dat kan met niet al teveel moeite. Wil je graag snel hogerop geraken en scoor je de ene bonus na de andere, dat kan ook en ik heb er ECHT al heel wat zien gaan op deze manier…

Young Living staat genoteerd als een zeer goed MLM bedrijf met een fantastisch compensatieplan. Eén van hun bonussen is dat je kunt reizen naar één van hun boerderijen, die wereldwijd te vinden zijn. Bijvoorbeeld, zodra je een bepaald level gehaald hebt, dan wordt je uitgenodigd om naar Utah in Amerika te komen. Dit wordt ook volledig betaald door Young Living en naar horen zeggen een enorm indrukwekkende trip.

Jij bouwt je bedrijf op als elk ander bedrijf. Theoretisch gezien verdien jij het meeste omdat je bovenaan staat en diegenen daaronder wat minder. Als je niet uitkijkt dan is het dus andersom, want zoals ik al eerder heb vermeld kan dat ook nog gebeuren en verdient diegene die onder jou staat meer dan jou, dat ligt dan maar net aan hoeveel aandacht en inzet jij hieraan geeft. Het kan ook zelfs zo zijn dat diegene zonder diploma meer verdient als iemand die hoog is opgeleid. Dat is heel positief toch? Uiteindelijk kun je zonder diploma ook nog iets moois bereiken. Zie je het al voor je?

Je hebt wel enige affiniteit nodig met de producten van dit bedrijf, maar geloof mij, zodra je die leert kennen, dan weet je al genoeg. Als je hart er blij van wordt, heb je meer te vertellen en meer kans van slagen dan als je het puur voor de (bij)verdiensten doet.

Begint het al te kriebelen?

Droom jij ervan om op een andere manier je carrière een invulling te geven? Wil jij een betere financiële toekomst? Ik kan je persoonlijk begeleiden en trainen op de manier die bij jou past om een bedrijfje op te kunnen bouwen. Vanuit huis tussen de bedrijven door en enkele uren per week kunnen er al toe lijden dat je zelfs je maandelijkse olietjes bij elkaar verdient. Er is heel veel mogelijk en we hebben ook een heel groot team (meer dan 700 mensen) achter ons staan die aan alle kanten kunnen adviseren of helpen.

Of ben jij een professional (in de wellness) en geïnteresseerd om te werken met 100% natuurlijke producten op basis van zuivere etherische oliën? Het is beslist niet gelimiteerd tot de wellness wereld hoor, want ook de horeca of andere publieke aangelegenheden werken met de oliën. Daarin kun je heel creatief zijn, er zijn ook al verschillende kledingzaken gemeld met een diffuser.

Enkele wellness bedrijven waarvoor deze producten ideaal zijn:

#schoonheidsspecialisten
#nagelstudio
#kapsalon
#yogastudio
#voedingsdeskundigen
#foodbloggers
#reiki
#massagesalon
#lymfdrainage
#sauna
#sportinstructeur
#lifecoach
#spiritueelcoach
#medischepedicure
#wellnesscoach
#naturopatie
#voetreflexologe
#kuuroorden
#fitnesscentra
#personaltrainer
Team Oil Oasis

Gaandeweg leer je over het gebruik van de etherische oliën en allerhande producten van Young Living. Het werken met de producten van Young Living, het delen en het adviseren is het leukste wat er is, echt waar! Dat werkt zo aanstekelijk! De mega groei waar wij nu inzitten met onze Just Relax bewijst dat het absoluut een boost kan zijn voor een wellness-salon.

De energie en de groei voor jezelf die je eruit haalt is onmiskenbaar. Je zal het zelf zien wanneer je die stap onderneemt. Een mooie uitspraak van Tony Robbins: “Where focus goes energy grows”.

Zie je het al voor je? Ben je gemotiveerd om aan het werk te gaan of wil je meer informatie, neem dan contact op met Cynthia Florizoone om de mogelijkheden te bespreken. Het is geheel vrijblijvend zonder enige verplichtingen.