OP ZOEK NAAR WELLNESS?

Ben jij op zoek naar iets wat jouw gezondheid een enorme boost kan geven? Natuurlijke producten gaan perfect samen met de werking van ons lichaam.

Ben jij nou weleens benieuwd naar die etherische oliën en de werking ervan? Wil jij ze weleens ruiken en of proeven? Waarom al die hype over die oliën en wat is er nu zo goed aan? Wat kun je er eigenlijk mee doen? Of wil je gewoon zonder enige verplichting eens binnen lopen en zelf kunnen kijken en ruiken?

Dat kan, want op 06-04-2019 zijn wij open voor iedereen. Je kunt gewoon voor een kopje thee komen en je vragen stellen. Er zullen olietjes zijn die je kunt ruiken, proeven of op smeren.

DEMONSTRATIES

We zullen demonstreren wat je ermee kunt doen en uitleg geven wat dit nou allemaal kan doen met het lichaam.

De Zyto bodyscan zal er ook zijn en tegen een kleine vergoeding kun je een scan laten doen die later uitgewerkt zal worden. Als je jouw email bij ons achter laat zullen we je ‘n korte uitwerking van de scan toe sturen. Wil je daarna nog gerichtere info is dat ook zeker mogelijk, mail ons of kom dan gerust eens onze 101 middagen bezoeken.

De volledige Savvy Minerals make-up lijn is te bekijken en voor diegenen die graag willen zien hoe dit aan te brengen is er een korte demonstratie, rond de klok van 16u. Verder is het mogelijk om sommige producten te proberen en advies in te winnen over welke te gebruiken.

Er worden gedurende de middag ook gratis proefsessies voetreflexologie gegeven. Heb je iets aan de voeten en wil je graag advies, dan ben je ook heel hartelijk welkom. Er zal een ervaren medisch pedicure aanwezig zijn om je te adviseren.

Het wordt een interessante middag voor iedereen, jong, oud, man vrouw. Doe jij aan sport, en wil je meer weten over de supplementen of doe je totaal niets maar ben je wel op zoek naar een gezonde levenstijl? Wil je graag weten waarom er nu tegenwoordig zoveel te doen is over bio-producten? Wil jij graag je make-up vervangen door mineralen make-up die een stuk vriendelijker is voor de huid en het lichaam? Wil je met milde chemicaliën vrije producten kunnen schoonmaken, en/of je huid en haar verzorgen Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zullen je vol enthousiastme vertellen over de verschillende producten die Young Living te bieden heeft en alle andere leuke mogenlijkheden die zij hebben…

CHECK IT OUT

Hier kun je het programma bekijken.

Kom gewoon langs en ervaar de oliën, Ningxia Red en crèmetjes. De diffuser staat alvast te puffen voor jullie 🙂