Waarom een Premium Starter Kit?

De reden waarom je aan een Premium Starter Kit zou beginnen is omdat je hiermee een mooie basis set krijgt die multi inzetbaar is. Je kunt ze gebruiken ter ondersteuning van de gezondheid, om synthetische schoonmaakmiddelen mee te vervangen in huis of om je eigen beauty producten te maken enzovoorts. Het zijn ook de meest gebruikte oliën van Young Living en het is de voordeligste manier om aan te beginnen aangezien de prijs van de oliën los samen met de diffuser ook nog eens veel hoger liggen. Je hebt ineens een mooi pakket waarmee je veel kunt doen en je krijgt ook gelijk de kans om een leuke reeks oliën uit te proberen.

Welke oliën zitten er nu in de Premium Starter Kit?

 • Frankincense: een goede olie voor de huid (het zit in vele huidproducten van Young Living), ondersteund een gezond immuunsysteem en werkt aardend waardoor het ook vaak gebruikt wordt voor yoga en meditatie.
 • Lavender: Ook wel het zwitserse zakmes genoemd omdat je het werkelijk voor teveel dingen kan gebruiken om op te noemen. Het meest bekende is om tot rust te komen tijdens je nachtrust.
 • R.C.: Deze blend bevordert een gezonde werking van het luchtwegenstelsel. Het kan ook een fijne hulp zijn als je man ligt te zagen in bed en jij niet kunt slapen.
 • Thieves: Deze speciaal samengestelde olie van Young Living kan ondersteuning bieden aan het immuunsysteem en luchtwegenstelsel. Het heeft een heerlijk pittig aroma (beetje zoals de appeltaart van je Oma vroeger). Dagelijks een druppeltje verdund onder de voeten of in de diffuser kan al heel wat ellende voorkomen.
 • Digize: de olie voor je darmstelsel en spijsverteringsstelsel. Heb je te zwaar getafelt of wil het allemaal niet zakken, dan kan je deze olie daarvoor gebruiken.
 • PanAway: is een blend die vooral veel ondersteuning kan bieden aan een gezonde werking van de spieren en is daarom fijn om te gebruiken na lichamelijke inspanningen. Het ondersteund de normale cellulaire functie.
 • Lemon: s’ochtends in de diffuser samen met Peppermint is deze combinatie ideaal om lekker wakker te worden en vrolijk naar je werk te vertrekken. Lemon werkt verfrissent en opbeurent. Het is ook een krachtige antioxidant, één druppeltje Lemon+ in een glas water elke dag kan dan ook een goede ondersteuning bieden aan het immuunsysteem.
 • Purification: deze blend werkt zuiverend en neutraliserend. Ideale dagelijkse combinatie samen met Thieves voor in de diffuser. Kan gebruikt worden om van nare geurtjes af te komen. Vb: (sport)schoenen, kook & bakgeuren, muffe slaapkamers/auto’s enzovoorts….
 • Peppermint: ideale ondersteuning voor de spijsvertering en het darmstelsel. Heb je zwaar getafeld dan wil deze olie zeker nog weleens helpen bij de moeilijkheden nadien. Doe een druppeltje Peppermint+ in een glas water, en de energie begint te stromen. Deze olie werkt verfrissend, geeft energie en kan helpen om mentale helderheid te creëeren. Het kan ook een positieve werking hebben op de spieren na lichamelijke inspanning.
 • Copaiba: wordt traditioneel gebruikt om het lichaam’s natuurlijke reactie op irritatie te ondersteunen en een gezonde spijsvertering te bevorderen. Dit is ook een aardende olie en zet je met beide voetjes op de vloer.
 • StressAway: even relaxen na het werk en even los van al die chaos in je hoofd tijdens een drukke periode. Even terug in balans komen, heerlijk!

Zie je hoe hoeveel die oliën kunnen doen? En dat is dan nog niet eens alles, want je kunt ze voor nog veel meer inzetten. Google of Pinterest het maar eens.

Wij zijn ook met een Premium Starter Kit gestart en gebruikten die om er zelf mengsels mee te maken voor in de badkamer en slaapkamer, voor de rust in huis terug te brengen en ter vervanging van veel synthetische chemicaliën. We kwamen er ook al heel snel achter hoe ontzettend fijn die diffuser eigenlijk was en hoe rap je daarmee de voordelen ook al voelt en ziet. Het was niet alleen voor de lekkere geurtjes meer, maar het deed ook echt wat met ons. Ik was echt al heel snel om en de tweede diffuser volgde al snel.

Je kunt je kit hier bestellen.