Just Relax

Ik ben Cynthia, een dame van in de 40, al heel wat jaren gelukkig getrouwd met een engelsman en mama van 3 kinderen. Binnen ons gezin hebben we allemaal ons hart verloren aan de etherische oliën. We ondersteunen onze gezondheid ermee en zijn inmiddels al heel wat wintertjes doorgekomen zonder enig griepje.

Hoe kwam ik daar nou toch weer op, want het is me eigenlijk nooit meegegeven van huis uit.

Je kent de uitdrukking wel “boven ieder huisje hangt een kruisje”. Het verleden en heden brengen fijne maar ook minder fijne momenten met zich mee, zo ook hier. Kinderen krijgen is voor ons een verrijking van ons leven geweest, maar al snel bleek dat elk kind zijn eigen problematiek met zich meebracht. Zoals vele ouders, ga je dan naar oplossingen zoeken, en dat hebben wij natuurlijk ook gedaan.

Ik ben het op een gegeven moment gaan zoeken in de natuurlijke omgeving, aangezien de medische wereld mijn gezondheid in al die jaren beslist geen goed had gedaan. Tijdens mijn zoektocht hoorde ik over de oliën van Young Living en dat het zou kunnen helpen op emotioneel vlak en ook nog zou kunnen dienen ter ondersteuning van de gezondheid. Dat klonk alvast super.

Ik was in het begin sceptisch en had mijn twijfels over deze oliën. Wie ook niet, het is nieuw en het is ons nou ook niet bepaald met de paplepel ingegoten! Maar wat ben ik blij en wat heeft het ons leven ontzettend veranderd. Na een aantal jaar studeren had ik een eigen zaak werkende als pedicure en voetreflexoloog, met nu een jaar later een pand in Antwerpen waar ik ons schoonheidssalon mocht openen totaal gebaseerd op natuurlijke producten. Wie had dit ooit gedacht ( ik stiekem…). Echt waanzin. Ik wordt hier zo blij van he.

AFT is mijn nieuwste ontdekking. Elke dag komen er steeds meer mensen naar mij toe, omdat ze ook graag geholpen willen worden. Wordt jij afgeremd in jouw doelen en dromen, ga dan zeker eens deze pagina lezen.

Zodra je binnenkomt in de Oude Koornmarkt 56, ruik je de oliën al. Elke behandeling zal ergens een olietje in verwerkt hebben. Mijn mooiste droom uitgekomen, terwijl ik eigenlijk nooit had durven dromen hierover.  Wil jij ook ervaren wat ik dagelijks ervaar, je bent welkom voor een drankje en een babbeltje. Ik zie je graag terug in Antwerpen!


Mijn naam is Lindsay, een 26 jarige jongedame met een grote passie voor alles wat met de beauty wereld te maken heeft.

In het secundair onderwijs heb ik gekozen om als schoonheidsspecialiste te gaan. Na die opleiding kriebelde het nog om extra specialisaties te gaan volgen en dit ben ik dan nog enkele jaren gaan doen.
In een opleidingscentrum ben ik nog gaan specialiseren in podologische voettechnieken om mensen te kunnen verder helpen met problemen aan hun voeten, ingegroeide nagels en het maken van ortheses.

Daarnaast heb ik me ook verdiept in het plaatsen van gel en acrylnagels, massagetechnieken en heb ik een 2 jarige opleiding gevolgd als make-up artieste. Een hele hoop leuke opleidingen!

Ik ben de laatste tijd heel erg geïnteresseerd in alles wat op natuurlijke basis gemaakt is. De meerderheid van de mensen begint tegenwoordig allergisch te reageren op al die bewaarmiddelen en parfums in producten. Zo ben ik namelijk door grote interesse in natuurlijke etherische oliën bij Just Relax terecht gekomen.

Na enkele tijd gewerkt te hebben in een welnesscenter en schoonheidsinstituut heb ik besloten om eind 2016 de stap te wagen als zelfstandige in bijberoep om mijn passie te kunnen volgen.