fbpx

Cynthia Florizoone

Ik ben Cynthia, gelukkig getrouwd met een engelsman en mama van 3 kinderen. Allemaal zijn we inmiddels fervent gebruikers van de essentiële oliën van Young Living.

Oh my goodness daar gaat ze hoor, het wondermiddel van de eeuw, toch?

Je kent de uitdrukking wel “boven ieder huisje hangt een kruisje”. Het verleden en heden brengen fijne maar ook minder fijne momenten met zich mee, zo ook hier. Kinderen krijgen is voor ons absoluut een verrijking van ons leven geweest, maar al snel bleek dat al onze kinderen hun eigen problematiek hadden. Allemaal gediagnostiseerd en daar sta je dan. Wat nu, is dat een beperking of een handicap of waar komt dit nu eigenlijk allemaal vandaan. Zoals vele ouders, ga je dan naar oplossingen zoeken.

We probeerden net zoals zovelen eerst de reguliere geneeskunde uit, maar we kwamen er al redelijk snel achter dat we dit eigenlijk tegenover hen en onszelf niet konden verantwoorden. Alles heeft zo zijn werking en vooral in de reguliere geneeskunde ook zijn bijwerking. Lees de bijsluiters maar eens en kijk wat de bijwerkingen zijn, wat er voor ingredienten inzitten en trek zelf je conclusie.

Mijn zoektocht naar iets natuurlijks.

Ik ben op een gegeven moment gaan zoeken in de natuurlijke richting, aangezien de medische wereld mijn gezondheid in al die jaren ook al voor een groot deel hadden bepaald en dat was beslist niet positief. Tijdens mijn zoektocht hoorde ik over de oliën van Young Living en dat het zou kunnen helpen op emotioneel alsook op lichamelijk vlak. Dat klonk alvast te mooi om waar te zijn. Ja laten we eerlijk zijn, iedereen probeert zijn producten te verkopen en voor elk bedrijf zijn hun eigen producten ook altijd de besten.

In het begin was ik dus ook best wel sceptisch, maar de rave reviews die ik overal vond online, waren bijna altijd super positief en de gebruikers waar ik er inmiddels al heel wat van had gesproken, waren ook al zo enthousiast. Het was een natuurlijk product, dus veel schade kon het toch niet aanrichten leek ons. Eigenlijk was het gewoon ook best wel een grote stap, want het was nieuw en het was ons nou ook niet bepaald met de paplepel ingegoten om naar de etherische oliën te grijpen! Plus dat het ook best een investering was.

Na jarenlang in een soort van burnout te hebben gebungeld en in een nogal rommelig/hectisch gezin te hebben geleeft met ook veel gezondheidsellende op de koop toe, had ik er wel zo’n beetje genoeg van. Baantje hier, baantje daar, wat me ook echt niet langer meer kon boeien. Ik stond nergens en wilde verandering en snel ook, want zo hield ik het niet langer vol.

Maar waar begin je?

Nou gewoon bij het begin, waar je keuzes gaat maken en stappen gaat zetten. Dat is eng, verandering is eng, ja ook ik heb dit allemaal moeten doorstaan en heb mij ook ver buiten mijn comfortzone moeten begeven. Maar wat ben ik blij dat ik die eerste stap heb durven zetten en wat heeft het ons leven op zijn kop gezet. Na een aantal jaren verschillende cursussen te hebben gevolgd begon ik als zelfstandige te werken. Tijdens die reis ben ik gestopt met roken, minstens 18 kilo afgevallen, heb ik mijn dieet volledig omgegooid, ben ik gaan sporten, heb ik mijn zelfvertrouwen terug gewonnen, durfde ik weer te praten en zie ik mijn huisarts nog maar zelden. Vanaf het moment dat ik voor mijzelf koos, veranderde het binnen ons gezin ook. Ik moet mijzelf soms nog even in de ogen wrijven of ik het nu echt allemaal goed zie.

We hebben inmiddels een goed draaiend salon in Antwerpen met een super dreamteam, waar wij allemaal met veel passie mogen samenwerken. Mijn droom werd waarheid! En dat is allemaal begonnen met de oliën van Young Living in huis te halen. Ik wordt daar zo ontzettend blij van he.


Ik ben Joshua, 17 jaar en ik ben de blogger/admin van deze website & de receptionist.

Ik zorg dat de website hier op & top in orde is. Verder verzorg ik de maandelijkse blogs over de producten van Young Living die ik uitvoerig heb getest. Ook heb ik een aantal masterclasses gemaakt die gaan over de chemie van etherische oliën en welke producten te gebruiken tijdens het sporten. Super interessant. Ik zou ze zeker even checken als ik jou was 😉

Voor de rest sta ik af & toe hier in het salon als receptionist.

Ik ben een middelbare school student die in zijn vrije tijd ook nog meer als 10 uur sport in de week uit eigen beweging.

Mijn passie ligt vooral bij freerunning & ik bevind mij ook nog veel in de fitness industrie. Mijn grote droom is om stuntman te worden en daar wordt heel hard aan gewerkt. Moest je het zien zitten om mij te sponsoren, dan hoor ik graag van U 😉

Als je mij iets persoonlijk wilt vragen over wat ik doe of over de website klik dan hier voor mijn Instagram. Hier staan ook een aantal freerunning video’s van mij die zeker de moeite waard zijn. Let’s connect.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy