We gaan weer een toffe workshop geven waarin we cadeautjes maken voor Valentijnsdag of gewoon voor jezelf om te gebruiken. Super origineel en lekker creatief. De feedback van onze vorige ‘Warme Winter” workshop was overweldigend, waardoor we het gewoon nog eens overdoen maar dan meer in thema van Valentijnsdag en de komende Lente.

We gaan gezellig knutselen met de etherische oliën en er mooie producten van maken die gewoon in het alledaagse gebruikt kunnen worden. Nuttig, functioneel en vooral heel erg lekker.

Onder het genot van een heerlijk riekende diffuser, lekker warm theetje en iets lekkers gaan we aan de slag. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen hier ook zeker aan mee doen.

De kosten voor dit evenement zijn €45, hierbij zitten alle materialen inbegrepen.. Er is ook nog een mogelijkheid om een edelstenen armbandje (chakra bijvoorbeeld) te maken tegen een extra kost van €10. De edelstenen zijn eerste klas edelsteentjes.

Wij zullen zorgen voor alle materialen en de gezelligheid. Kom jij ook? Aanmelden kan via PM, telefoon of gewoon even binnen te lopen bij Just Relax in de Oude Koornmarkt 56.

De reservatie geldt pas na betaling van je plaats. Ken jij iemand die dit ook graag zou willen? Sharen mag altijd.

Je mag je hier ook aanmelden.