fbpx

Wat voor een bedrijf is Young Living?

Als wereldleider in etherische oliën geloven ze dat iedereen een rijk leven van overvloed en welzijn verdient. Het is hun visie om de levensveranderende weldaden van etherische oliën naar ieder huis, familie en levensstijl te brengen.

Het verhaal begon meer dan 20 jaar geleden met een eenvoudige, zelfgebouwde distilleerderij voor etherische oliën. Tegenwoordig omspannen Young Livings boerderijen en gemeenschap de hele wereld. Vanwege hun bewezen engagement om het beste van de natuur te geven, vertrouwen miljoenen mensen op Young Living om superieure etherische oliën te leveren.

Wie was Gary Young?

Het begon allemaal toen Gary Young 17 jaar was en naar Canada verhuisde om daar een carrière te beginnen in de veeteelt en als houthakker. Toen hij 24 jaar was, kreeg hij een bijna fataal ongeluk dat hem 3 weken in coma hield. Het ongeluk liet Gary Young verlamd achter in een rolstoel. Depressie kwam al snel om de hoek kijken totdat hij besliste om de boel om te gooien. Young wilde een beter leven dan wat hij nu had. Drie jaar na het ongeluk, begon hij weer gevoel te krijgen in zijn benen en tenen. Gary Young is toen begonnen met het gebruik van etherische oliën om de pijn te bestrijden en zo herwon hij zijn volledige mobiliteit binnen korte tijd. Dertien jaar later rende hij de halve marathon!

Helaas is Gary Young 12-05-2018 overleden aan complicaties ten gevolge van een serie beroertes die hij had gehad. Hij heeft tot het laatste toe gestreden en elke seconde benut die hij had op deze aarde om mens en dier te helpen. R.I.P. Gary Young.

seed-to-seal, young living standards

Seed to Seal

Het Seed to Seal® proces is de belofte van Young Living aan jou. Deze zorgvuldige aanpak in vijf stappen laat ze toe om de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur te leveren, van onze boerderij naar jouw familie.

Het SEED to SEAL proces houd het volgende in: onkruid wordt manueel verwijderd, er worden geen pesticiden gebruikt, geen chemicaliën en geen onkruidbestrijders. De planten worden geoogst op hun piekmoment, dan ondergaan ze een uitgebreid testproces, daarna gaan ze van de boerderij rechtstreeks naar de gebruiker.

Vanaf het moment dat ze de zaadjes kiezen tot het ogenblik dat de producten bij jou thuis worden geleverd, plukken ze de allerbeste met de hand om de zuiverheid en veiligheid te garanderen. Ze ondergaan dit strenge protocol zodat ze jou de meest authentieke etherische olie-ervaring kunnen beloven – elke keer weer.

Deze unieke aanpak onderscheidt Young Living van vele andere bedrijven. Ze houden toezicht op elke fase van de productie om er zeker van te zijn dat je zuivere etherische oliën en producten krijgt die je nergens anders vindt. Wil je meer weten over de reis die de oliën maken en het ongeëvenaard proces? Je kunt het hier vinden.

10 redenen om voor Young Living te gaan

  • Young living oliën zijn meer dan alleen maar biologisch
  • Young Living heeft meer dan 20 jaar ervaring
  • Young Living hebben hun eigen boerderijen over de hele wereld
  • Je kunt zelfs deelnemen aan het oogst en destillatie proces als je dat wilde
  • Elke batch wordt getest en weer opnieuw door een externe partij (identiteitstest, compositie test, zuiverheid test, veiligheidsinformatieblad test, finale test van het product)
  • Alle pesticiden worden bestreden met behulp van hun eigen essentiële oliën
  • Al het wieden gebeurt handmatig
  • Young Living heeft ook de meest uitgebreide selectie van singles en blends
  • Young Living is het enige bedrijf die hun oliën indienen via AIRASE ten voordele van het gebruik van essentiële oliën te onderzoeken (Association for the International Research of Aromatic Science and Education)
  • Young Living heeft een ongeëvenaard Seed to Seal proces om de garantie voor de puurheid en potentie te kunnen geven van elke olie die ze produceren

Young Living was de eerste die richtlijnen vaststelden en definieerde wat een therapeutische etherische olie is, die nageleefd werden en zelfs alle bekende medische standaarden overtroffen.

Bij Young Living moet elke etherische olie uitgebreide testen ondergaan om een optimaal bio-actief profiel te kunnen garanderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op mijn website..   Privacy Policy